Last chance! Save 10% on ALL Philips Avent
×
Bedankt voor uw inschrijving
Win een jaarvoorraad aan fopspenen!
Om deel te nemen, moet u zich enkel inschrijven voor onze nieuwsbrief

We loten elke maand een winnaar
emailpopup

FAQ

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Fragt

Hvad koster forsendelse? 

Hos Byhappyme er alle ordre over kr. 250,- fragtfri

Du har 3 muligheder, når du skal vælge fragt.

  1. Forsendelse som brev (Post Nord) med levering til din hjemadresse fra kr. 17,00 indenfor 1-3 hverdage. Vælges forsendelse som brev er din forsendelse ikke forsikret og kan ikke spores.
  2. Forsendelse som pakke med Track &Trace (Post Nord) med levering til hjemadresse. Forsendelsen koster fra kr. 50,00 med dag til dag levering. Vælges forsendelse som pakke, så er din forsendelse forsikret og pakken kan spores.
  3. Forsendelse som pakke med Track &Trace (Post Nord) med levering til nærmeste postudleveringssted. Forsendelsen koster fra kr. 39,00 med dag til dag levering. Vælges forsendelse som pakke, så er din forsendelse forsikret og pakken kan spores.

Betaling

Hvilke betalingsmuligheder kan man vælge? 

Hos Byhappyme kan vælge følgende kortbetaling:

Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, PayPal og MobilePay.

Levering

Hvor lang leveringstid har I?

Hos Byhappyme er målsætningen, at kunden skal modtage leveringen inden for 1-3 hverdage. Leveringstiden kan dog variere afhængigt af mængden af bestillinger, der skal ekspederes, samt omstændigheder, som Byhappyme ikke er herre over. Ved helligdage må der påregnes længere leveringstid.

Hvor/hvordan henter jeg min pakke?

Når din ordre sendes fra Byhappyme får du en leveringsbekræftigelse sendt til din email-adresse.

Sendes bestillingen som: 

  1.     Levering hjemadresse (eksl. Track & Trace)   

Din bestilling vil blive forsøgt leveret hjem til dig som omdeling. Er du ikke hjemme, når postbuddet kigger forbi, vil du få en seddel med oplysninger om, hvor du kan hente forsendelsen. Husk at medbringe forsendelsesnummer og legimitation.

  1.     Levering hjemadresse (inkl. Track & Trace) 

Din bestilling vil blive forsøgt leveret hjem til dig som omdeling. Er du ikke hjemme, når postbuddet kigger forbi, vil du få en seddel med oplysninger om hvor du kan hente forsendelsen. Husk at medbringe forsendelsesnummer og legimitation. Pakke med T&T, er der angivet et forsendelsesnummer, som du kan søge med på postnord.dk. (FR/UK = internettet.)

  1.     Levering afhentningssted (inkl. Track & Trace) 

Din bestilling vil blive leveret til det valgte afhentningssted. Husk at medbringe forsendelsesnummer og legimitation. Pakke med T&T, er der angivet et forsendelsesnummer, som du kan søge med på postnord.dk.

Kan jeg spore min levering?

Ja, hvis ordren sendes som pakke, findes forsendelsesnummeret i leveringsbekræftelsen, som sendes til din e-mailadresse.

Min pakke er ikke leveret - er min pakke forsikret?

Byhappyme kan ikke holdes ansvarlig for manglende levering med forsendelsesmetode uden Track & Trace. Er der valgt forsendelsesmetode med Track & Trace er pakken forsikret.

Bortkommer en pakke med Track & Trace skal kunden selv eftersøge pakken hos det pågældende distributions selskab. Byhappyme er altid behjælpelig med at oplyse forsendelsesnummer.

Ikke afhentede pakker

Hvad sker der, hvis jeg ikke henter min pakke?

For alle pakker, som ikke afhentes, debiteres en afgift på 100 kr. Gebyret dækker udgifterne til ekspeditionsgebyr, returforsendelse og håndtering.

Hvis du fortryder din bestilling, når ordren er sendt fra os, skal du modtage den af postbuddet eller hente den på posthuset/afhentningssted og derefter returnere pakken. Hvis pakken ikke modtages eller afhentes, bliver den automatisk registreret som uafhentet og debiteres derefter.

Ændringer til ordre

Kan jeg ændre min ordre/leveringsadressen, efter at ordren er bekræftet?

Nej, når betalingen er bekræftet, kan man ikke længere foretage ændringer. Derfor er det altid en god idé at kontrollere, om ordren er korrekt inden afgivelse og om adresse- og leveringsoplysningerne er korrekte, før ordren bekræftes.

Returnering

Kan alle varer returneres?

Returnering omfatter kun varer som ikke er personnaliseret. Der tilbydes ikke returnerings mulighed på personnaliserede varer.

Hvor mange dage kan jeg returnere i?

Du har 30 dage til at returnere i, fra den dag du modtager din ordre. Hvis du som kunde ønsker at benytte din 30 dages returret, må varen ikke være anvendt, emballagen skal være intakt, mærkaterne skal stadig sidde på varen og varen skal i øvrigt være i god stand.

Hvis du vil returnere én eller flere varer, skal du henvende dig til kundeservice: [email protected]

Hvem betaler returneringen? 

Kunden betaler i de fleste tilfælde for returneringen. Har Byhappyme sendt en forkert eller defekt vare, står vi naturligvis for returportoen.

Hvor lang tid tager det, inden jeg får mine penge tilbagebetalt?

Du skal regne med, at det kan tage op til 2 uger, fra du har sendt din vare retur, til vores lager har modtaget og registreret din returnering. Har du betalt med betalingskort kan det tage op til 5 hverdage før beløbet er tilbageført til dit kort.

Mangelfulde varer eller forkert vare

Min vare er mangelfuld/forkert – hvad gør jeg?

Hvis din vare lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte vores kundeservice. Kan du allerede konstatere manglen på leveringstidspunktet, hvor transportøren ønsker at foretage levering, bør du nægte at modtage varen.

Når du kontakter kundeservice skal du oplyse ordrenummeret, og beskrive hvad der er galt med varen. I tilfælde af en mangelfuld eller beskadiget vare sendes billeddokumentation til kundeservice. Dette er obligatorisk og kan ikke fraviges.

Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af mangelfulde varer eller forkerte varer. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har modtaget varen. Ønsker du, at vi leverer en tilsvarende vare til dig og er vi i stand hertil, refunderer vi ikke dine oprindelige leveringsomkostninger.

Trustpilot