• Tights til barn i merinoull, OEKO-TEX®, Grey Melange
Tights til barn i merinoull, OEKO-TEX®, Grey Melange
MP Strømper

Tights til barn i merinoull
OEKO-TEX®
Grey Melange

kr 269.00

inkl. mva.

Grey melange
  • Økologisk ull

  • Leveringstid 2-5 arbeidsdager

  • Betal med Klarna

Komfortable og myke kvalitetstights i merinoull fra MP Danmark

Disse kvalitetstightsene fra MP Danmark er designet med både funksjonalitet og komfort for øye. De er fremstilt i myk merinoull. Ull har pustbare og fuktighetsregulerende egenskaper, som gjør de ideelle til barn. Ull er naturlig antibakteriell, som reduserer behovet for hyppig vask. Kvaliteten er høy og selv etter flere vask vil tightsene ikke falme eller krympe. Tightsene er med hel fot og elastisk i livet, som holder tightsene på plass hele dagen og som sørger for en utmerket passform. 

  

Tightsene er Oeko-tex 100-sertifisert. Produktsertifisering stiller høye krav til innhold av skadelige stoffer. Sertifiseringen er din garanti for, at produktet er testet og godkjent. Merket viser, at produktet er testet og godkjent ut fra de krav den internasjonale OEKO-TEX® forening har stilt. 

OEKO-TEX® er en uavhengig sertifisering, som sikrer at tekstilene er godkjent etter høye sikkerhets- og miljøstandarder. Dette omfatter en lang liste av forbudte stoffer som pesticider, tungmetaller og allergifremkallende fargestoffer. Produkter, som er OEKO-TEX® sertifisert, er garantert fri for skadelige kjemikalier, som gjør det til et trygt kjøp til de små.

  

Reduser vask av tightsene. Ull er, som nevnt, antibakteriell og det er ikke nødvendig med vask så ofte. Dette vil naturlig øke både holdbarheten og levetiden. Ull er selvrensende og kan luftes i kald frisk luft, og tightsene kan også med fordel henges opp utendørs i kalde perioder.

  

Vaskeanvisning

Tightsene kan vaskes i vaskemaskin på ullprogram på 30 grader. Det frarådes å bruke tørketrommel. Byhappyme anbefaler alltid å følge vaskeanvisningen og anvende ullvaskemiddel til produkter av merinoull. 

Ullvaskemiddel forlenger produktets levetid. 

  

Spesifikasjoner:

Merke: MP

Størrelse: 60, 70, 80, 90, 110, 120, 130

Farge: Snow White / Rose Dust / Wood Rose / Grape Skin / Brown Melange / Dark Brown / Grey  Melange / Dark Grey Melange / Navy / Black

Materiale: 80% merinoull, 17% polyamid, 3% elastan

Sertifisering: STANDARD 100 by OEKO-TEX®

  • Merke: MP Strømper
  • Tekstilmateriale: 80 % merinoull, 17 % polyamid, 3 % elastan
  • Sertifiseringer: OEKO-TEX
  • Størrelse strømper: 60 70 80 90 110 120 130

Bestiller du før kl. 12 på hverdager, sendes din bestilling samme dag.

Gratis frakt fra kr. 700,-

Etablert i 2006

Leveringsmetoder:

Hjemlevering med Bring. Pakken kan spores

2 til 5 arbeidsdager


OEKO TEX-sertifisert
Økologisk ull
Tåler vaskemaskin

Ull

Ofte stilte spørsmål

Ull er et fantastisk materiale med mange fordeler, inkludert mykhet, varme og holdbarhet. Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene om ull. Fant du ikke det du lette etter? Du er alltid velkommen til å kontakte oss.