Vi erbjuder G R A T I S frakt för alla ordrar över 400 kr.
×
Tack för att du registrerar dig
Vinn en årsförbrukning av nappar
För att delta behöver du endast prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vi drar en ny vinnare varje månad.
emailpopup

Datasikkerhed

DATASIKKERHED

Det er et begrænset antal personer hos byhappyme, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Som registreret online har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse, der sikrer at dine kortoplysninger kun bliver anvendt i forbindelse med pågældende transaktion. Kortoplysningerne formidles direkte til NETS af ePay, der er en sikker betalingsløsning, certificeret efter PCI-standarten. Det betyder, at de data, du oplyser i forbindelse med et køb kun håndteres af henholdsvis ePay og NETS. Hverken Byhappyme eller andre har mulighed for at læse dine kreditkortoplysninger.

Hos Byhappyme er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dine personlige oplysninger eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart med mindre dette er i overensstemmelse med dansk lov og dette er nødvendigt for at kunne tilbyde dig en tjeneste eller sikre at webhandlen gennemføres i overensstemmelse med dansk lov.

Oplysningerne videregives alene til tredjemand i nødvendigt omfang til brug for f.eks. at sikre levering af varer til dig eller i øvrigt for at kunne levere vores services. Disse tredjemænd må ikke benytte oplysningerne til andre formål. 

Byhappyme kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af services og tilbud på www.byhappyme.com, som følge af indbrud i Byhappyme´s systemer eller andre driftsforstyrrelser, som Byhappyme ikke er ansvarlig for.